Juvelyrės stebina savo darbais

  • Teksto dydis:

Prekybos miestelyje „Urmas“ įsikūrusioje juvelyrinėje dirba dvi draugės, kuriančios juvelyrinius šedevrus. Juvelyrė Danutė Gaidelytė ir jos kolegė Lijana Jaskūnaitė jau penkerius metus savo kūriniais žavi net išrankiausius klientus.

„Kartu dirbame jau penkerius metus. Juvelyrė D. Gaidelytė šį darbą dirba nuo 1971 metų. Ji kuria ir gamina juvelyrinius dirbinius.Dažnai mūsų klausia iš kur atsiranda įkvėpimas visus darbus daryti su tokiu atsidavimu ir meile. Įkvėpimas yra kiekvieno žmogaus darbų variklis, užtenka būti nuoširdžiam, šypsotis, kad darbai džiugintų klientus“, – atviravo L. Jaskūnaitė.

„Norisi, kad mūsų gaminiai džiugintų klientų akis ir širdis, jog kiekvienas darbas turėtų grįžtamąjį ryšį, juk žmonių rekomendacijos ir pasitikėjimas mus veda link tobulybės ribų“, – sakė „DGjuvelyrikos“ juvelyrė D. Gaidelytė.

„Mes dirbame ištisus metus. Ypatingai didelį dėmesį skiriame individualių vestuvinių ir sužadėtuvių žiedų gamybai. Jei klientas neturi savo modelio tai nebėda, žiedų modelius galima išsirinkti ir iš mūsų turimo katalogo, kuriame yra daugiau nei 250 pavyzdžių. Dauguma žmonių galvoja, kad žiedą nusipirkti kainuoja daug pigiau nei jį pagaminti pas juvelyrą. Tačiau tai yra mitas. Kiekvienas klientas gali turėti savo aukso laužo: seni nenešiojami papuošalai, dantų auksas, monetos, lydiniai. Visa tai mes panaudojame naujų žiedų gamybai. Klientai lieka patenkinti, nes sutaupo nemažai pinigų”, – teigė L. Jaskūnaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aurėja

Aurėja portretas
Labai gražūs juvelyriniai dirbiniai. Tikrai įsigysiu šių nuostabių papuošalų. Dabar kaip tik ieškojau kažko naujo, nes visada juvelyrinius dirbinius pirkdavau http://www.premiere.lt, nes ten papuošalai man labiausiai patinka. Bet dabar kai pamačiau šiuos kurtus papuošalus supratau, kad noriu jų, nes galiu gauti unikalų dirbinį, kurio niekas tokio neturės.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių