Pasižvalgykite: statybų darbai „Mokslo saloje“ vis labiau artėja prie pabaigos

  • Teksto dydis:

Statybos Nemuno saloje kylančiame Mokslo ir inovacijų centre vis labiau artėja pabaigos link, praneša Kauno miesto savivaldybė.

„Dabar pastate atliekami vidaus apdailos darbai, liejamas viršutinis grindų sluoksnis, montuojama pagrindinio statinio akcento – 26 metrų skersmens ore „pakibusio“ disko – apdaila“, – feisbuko paskyroje skelbia savivaldybė.

Planuojama, kad statybų darbai bus baigti iki metų pabaigos, o tada prasidės ekspozicijos įrengimas.

„Nuolatinių parodų erdvėje įsikurs 140 eksponatų. Jie bus suskirstyti į septynias temas: žmogaus kūnas ir sveikata, maistas, gamta ir aplinka, atliekos ir tarša, energija, transportas bei komunikacija. Lankytojai galės lavinti savo kūrybiškumą atlikdami bandymus ir tyrimus“, – skelbia savivaldybės atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LAISVĖ

LAISVĖ portretas
Keikiam putlerį ir kitus nevispročius monstrus-diktatorius,o "vietinio" matlioriuko iš vičiūnų kaimo ,baigiančio sunaikinti MŪSŲ KAUNO savitumą,grožį,žaliąsias zonas niekaip neatsikratome,nepastatome į "monstrų zoną".Būk prakeiktas,šlykštyne.

Na ka gi

Na ka gi portretas
ir toliau aukštinam ir dievinam mera ir jo"komandą"...nes atpirkimo ožys yra-Šiliauskas- o ivardintą schemą niekas nepanaikino ,veiksmas vyksta...

UVZŽ

UVZŽ portretas
Mokslo sala? Manau, kad tai absurdas. Kas iš Kauno mokslininkų ką svarbaus atrado, ištyrė, nustatė? Gal vos keletas atvejų, tad statyti tokį brangų objektą yra gėda. Nes visi supranta, kad tai ne kas kita, o tik kauniečių pinigų "įsisavinimas" kelių veikėjų kišenėse. Ilgai apiplėšinėsite mus?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių