Prekybos miestelis „Urmas“ skelbia darbo laiką šventiniu laikotarpiu

  • Teksto dydis:

Kauniečių pamėgta prekyvietė šventiniu laikotarpiu keičia darbo valandas – nedirbs abi Kalėdų dienas ir sausio 1-ąją. Kūčių dieną ir Naujųjų išvakarėse dirbs iki 15 val. Kitomis dienomis darbo laikas bus įprastas.

Artėjant Kalėdoms ir Naujiesiems metams prekybos miestelis „Urmas“ tradiciškai prisipildo džiugaus šurmulio. Miestelis jau tris dešimtmečius tradiciškai tampa daugelio kauniečių ir miesto svečių traukos vieta – čia patogu įsigyti pačių įvairiausių dovanų, maisto produktų gausaus šventinio stalo patiekalams.

Tačiau per šventes svarbu skirti laiko šeimai, pailsėti, paskanauti šventinių valgių, pasidžiaugti artimųjų išrinktomis dovanomis. Todėl Kalėdų pirmąją ir antrąją dienomis bei pirmąją Naujųjų metų dieną „Urmas“ nedirbs.

Kadangi tiek Kūčios, tiek Naujųjų metų išvakarės šįmet yra sekmadieniai, prekybos miestelio parduotuvių darbo laikas bus kaip ir kiekvieną sekmadienį – iki 15 val.

„Urmo“ nuotr.

Nuo mielos dovanėlės iki gyvos eglutės

„Urmas ŠVENČIŲ!“ – su tokiu šūkiu prekybos miestelis pasitinka ateinančias šventes. Čia veikiančiame Centriniame Kauno turguje – didžiausiame turguje po vienu stogu Kaune ir Kauno regione – šventiniam stalui galima rinktis iš didžiulio tradicinių kaimiškų mėsos gaminių, šviežios mėsos, žuvies, vaisių, daržovių, duonos gaminių asortimento. Turgaus prekybininkai taip pat yra paruošę ir įvairiausių gurmaniškų kalėdinių dovanų.

Šventes švęskime visi kartu!

„Kitose „Urmo“ prekybos vietose rasite visko, ko gali prireikti dovanoms: nuo mielų smulkmenų iki solidžių pirkinių. Nuo drabužių šventei ir kasdienai, batų ar batelių iki šventinių, nuotaiką keliančių aksesuarų. O taip pat – kalėdinės atributikos, šventinių lempučių ir gyvų eglučių. Nepamirškime pasveikinti ir savo mažųjų šeimos narių šuniukų, katinėlių ar net žuvyčių. Šventes švęskime visi kartu!

Beje, šiais metais „Urmas“ papuošė daugiau nei vieną eglę, tad kviečiame visus pajusti kalėdinę nuotaiką ir pasigrožėti papuošimais šiuo magišku laikotarpiu“, – kviečia „Urmo“ atstovė, marketingo projektų vadovė Toma Barančiukė.

DARBO LAIKAS ŠVENTINIU LAIKOTARPIU

2023.12.24 (sekmadienis), KŪČIOS – DIRBAME įprastai, iki 15 val.

2023.12.25 (pirmadienis), KALĖDŲ 1-oji diena – NEDIRBAME (leidžiame laiką su artimaisiais).

2023.12.26 (antradienis), KALĖDŲ 2-oji diena – NEDIRBAME (leidžiame laiką su artimaisiais).

2023.12.31 (sekmadienis), NAUJŲJŲ METŲ IŠVAKARĖS – DIRBAME įprastai, iki 15 val.

2024.01.01 (pirmadienis) NAUJIIEJI METAI – NEDIRBAME (džiaugiamės atėjusiais 2024-aisiais).



NAUJAUSI KOMENTARAI

@bobutė

@bobutė portretas
Tai tu bobulyte,pati jau kaip pajuodus silkė..... Bazėj silkutę perku jai seniai,skani,riebi.

bobute

bobute portretas
.>to Nesuprantu,- taip po to kai is triju silkiu dvi net pajuodusios ,viena druska tpfu ant jusu tpfu juk zmogus perka kad valgytu o ne i kibira mestu

Kalėdų senelis

Kalėdų senelis portretas
Šeštadienį ir sekmadienį užeikit į bagažinių turgų .bus daug kalėdinių žaislų iš vokietijos.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių