Seimo narys B. Matelis pateko į eismo įvykį, nukentėjo dviratininkas

  • Teksto dydis:

Seimo narys, konservatorius Bronislovas Matelis Panevėžyje pateko į autoįvykį, kurio metu nukentėjo dviratininkas.

„Šeštadienio ryte, apie 10.30 val., patekau Panevėžyje į autoįvykį, kurio metu nukentėjo dviratininkas“, – savo „Facebook“ paskyroje sekmadienį skelbė B. Matelis.

Anot B. Matelio, avarija įvyko jam automobiliu kertant nedidelę sankryžą, į kurią įsilieja dviračių ir pėsčiųjų takas.

„Matomumas toje vietoje blogas, nes yra tvora. Kai sankryžą beveik kirtau, iš dešinės į automobilio vidurį įsirėžė dviratininkas“, – teigė Seimo narys.

B. Matelio teigimu, dviratininkas nusibrozdino bei susimušė ranką, juosmenį, buvo iškviesta policija ir medicinos pagalba. Medikai didesnių sužalojimų vyrui nenustatė, o policininkai siūlė nerašyti protokolo, padarytą žalą registruoti draudimo kompanijoje.

„Abi pusės sutiko. (...) Sutikau, kad esu autoįvykio kaltininkas, atsiprašiau ir sutarėme sekmadienį susitikti ir kartu nubraižyti įvykio schemą. Tačiau sekmadienį jaunas vyras pasakė, kad po kurio laiko pasijuto blogiau ir kreipėsi į medikus. Šie pranešė policijai, o pastaroji, dviratininko žodžiais, žadėjo pradėti tyrimą“, – pasakojo B. Matelis.

„Mano kaltės įvykyje yra, nes kliūtis buvo man dešinėje pusėje ir privalėjau būti atidesnis. Ar privalėjo būti atidesnis dviratininkas, iš dviračių tako įvažiuodamas į automobilių sankryžą, nesigilinau, nes bet kuriuo atveju kliūtis buvo man dešinėje pusėje“, – pridūrė jis.

Anot B. Matelio, dviratininkas medikams teigė, kad sąmonės praradęs nebuvo.


Šiame straipsnyje: Bronislovas Matelisavarija LTSeimo narysnukentėjo dviratininkas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Matelis n e s ą ž i n i n g a s seimūnas ,kuris

Matelis n e s ą ž i n i n g a s  seimūnas ,kuris portretas
į seimą pateko apgaudamas VALSTIEČIUS- tapęs seimo nariu p e r b ė g o pas KONSERVUS, tai tipiškas nesąžiningų konservų elgesys.--Ko gero, DVIRATININKAS teisus, atsisakęs derėtis su nesąžiningu Mateliu- pasitikėdamas teisėsauhininkais

Ramūnas

Ramūnas portretas
Dviratininkas kaltas vienareiksmiskai. Zinau,kad ju pirmenybe,jei kelias kelias kertasi su dviraciu taku. Bet Matelis jau buvo ivaziaves i sankryza, o dviratis trenkesi i automobilio viduri. Taisykles liepia praleisti pesciuosiu ir dviracius. Bet jo sankryzoje nebuvo,kai suko i desine automobilis. Juk neprivalo laukti,kol is uz kilometro atvaziuos. Taip,kad teisininkas isaiskintu automobilio naudai.

Eilinis pazeidejas

Eilinis pazeidejas portretas
O kaip su taisykle,kad dviratininkas per sankryza privalo persivesti dvirati?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių