Antrajame kandidatų į prezidentus ketverte likęs A. Mazuronis rezultatą vertina gerai

Antrajame kandidatų prezidento rinkimuose ketverte pagal rezultatus liekantis Darbo partijos lyderis Andrius Mazuronis sako savo rezultatą vertinantis gerai, o dabar jėgas nukreipsiantis į pasiruošimą Seimo rinkimams šiemet spalį.

„Kai kandidatavau į partijos pirmininkus, aš labai aiškiai pasakiau, kad mano tikslas – ne prezidento rinkimai, ne Europos Parlamento rinkimai, tačiau Seimo rinkimai (...), kad Darbo partija išliktų parlamentine partija nepaisant visų prognozių“, – sekmadienį LRT televizijai sakė A. Mazuronis.

Jo teigimu, nepavykus įgyvendinti užsibrėžto tikslo, jis būtų pasiruošęs trauktis iš partijos pirmininko posto.

Rezultatai, gauti suskaičiavus balsus beveik trijuose ketvirtadaliuose rinkimų aplinkykių, rodo, jog A. Mazuronis užima septintą iš aštuonių vietų su 1,61 proc. balsų.

Politikas sakė, kad savo rezultatą vertina teigiamai.

„Aš vertinu teigiamai šitą rezultatą, matyti galima keletą pamokų, kad iš pirmo turo laimėti nepavyks, net į antrą turą gali nepavykti patekti, kaip aš matau iš šitų rezultatų, tokias išvadas jau galime daryti. Bet čia pajuokaujant“, – kalbėjo „darbiečių“ lyderis.

Jis tvirtino, kad prezidento rinkimai Darbo partijai buvo pirmas žingsnis ruošiantis Seimo rinkimams – tokia strategija pasirinkta žinant, kad laimėti nepavyks.

„Akivaizdu, kad antrame ture matysime 2019 metų scenarijų, Gitaną Nausėdą su Ingrida Šimonyte. Akivaizdu, kad tokio scenarijaus baigtis irgi bus tokia pati“, – prognozavo Darbo partijos pirmininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klasika

Klasika portretas
Pralaimėjimą pateikti kaip pergalę

Mazurkos IQ

Mazurkos IQ portretas
būtų gerai kad jo maumenėlyje būtų smegenėlės o ne avižiniai dribsniai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių