A. Bilotaitė su NT vystytojais ir architektais aptarė priedangų įrengimą

Grįžti į straipsnį

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Vyt ir kuo skubiausiai šitą pasileidusią mergą savo benkartų, taip vadinami liaudyje nesantuokiniai vaikai, auginti, o ne kad šūdą maltų pačioje svarbiausioje ministerijoje, visi mat kad ji sėdi ne savo rogėse ir gieda į taktą senajam ožiui!!!!

Močiutė

Močiutė portretas
Didelė nelaimė, jam pačiam ir aplinkiniams,kai žmogus sėdi ne savo rogėse.

Janis

Janis  portretas
Kodel ji visada issiziojus

Nesakykit blogai apie ministrę

Nesakykit blogai apie ministrę portretas
Ji tikra priedanga fėja. Akys ministrės šūdo spalvos, tamsoje jai būti patiks. Todėl ir specializuojasi požeminių pastatų statymo biznyje. Ar suvokiate, kokie pinigai burės iš tų statomų priedanga, kurios dar statymo metu bus nebereikalingas ir pasenusios , neatitinkančios reikalavimų.

As

As portretas
Atsakykit man kvailam, apie ka gi galima tartis su nestabilios psichikos ligoniu ?

Ufa

Ufa portretas
Tik lenteles pakabino ir rekia ,o darbu ner

Ką portretas
ji gali sukurti? Jau sukurtus rūsius žmonėms sleptis , jie visiškai netinkami karo atveju, bet bandoma prastumti kaip tinkamus, lai iš Ukrainos patirčių pasimoko šita ale ministrė.

Full zero

Full zero portretas
Greičiau rinkimai, kantrybė senka...

.

. portretas
Šita debilė prikurs "priedangų" daugiabučių rūsiuose, kurios, jei teks panaudoti pagal paskirtį, taps masinėmis kapavietėmis. Įsivaizduokit, kas liks iš rūsio, jei virš jo subyrės devynių aukštų namas. Bet besmegenei bilotaitei žmonės nerūpi, svarbu ant popieriaus atsiskaityti apie "nuveiktus darbus"

Galerijos

Daugiau straipsnių