Dalis kandidatų visuotinį šaukimą mato kaip būtinybę, kitiems klausimų kelia finansavimas

Grįžti į straipsnį

Žemaitis

Žemaitis portretas
Tik Remigijus Žemaitaitis - protingas politikas, ir dalykus vadina tikrais vardais.

taip

taip portretas
Pakraupau išgirdęs ką sako Nausėda: ,,ginsimės iki paskutinio kraujo lašo". O jeigu taip būtų mąstęs ir veikęs Smetona, ką dabar mes gintume?

Pasirinkimas paprastas

Pasirinkimas paprastas portretas
Norit taikos Ukrainoje ir Europoje balsuokite už E Vaitkų, kuris pasak kitų kandidatų propaguoja kremliaus naratyvą, na o jei norit karo ir jo eskalacijos rinkitės kitus 7 kandidatus, kurie kalba apie karą.

s

s portretas
tai bulbas tuos i armija tegu pasikviecia kur cia prileido pilna lietuva. ar cia jiem darmavai dirbs tie pusruskiai, o lietuviai paskui darmavai su tuo ju trojos arkliu kariaut tures? labai jau matematika ten pas juos tam seime su verslu i save sukta ir nelogiska. gal geriau duotu tam lietuviui daugiau uzdirbt pries prasydami galva uz tevyne padet. ar jiem tam seime atrodo, kad uzsidirbs norvegijoj ir paskui atvaziuos cia, kad rusas nusautu?

Klausiu

Klausiu portretas
Ar mums išvis reikalinga Prezidento institucija? Kainuoja brangiai, o naudos? Kas nori turistauti - gali ir užsavo pinigus. Kas nori - tegul bučiuoja bet kokį audeklą, tai saviraiška.

tam karas

tam karas portretas
Dabar yra pasaulinė Putino kaip karo nusikaltėlio problema o dėl jo branduolinio šūdo (jvisi net ir turi niekas nenaudoja) proto bydlai neknisk - tokį panaudojus pačiam Putinui gyvenimas taptų pragaru.

Karas atseit gerai, o taiką patapo kremliaus naratyvu???

Karas atseit gerai, o taiką patapo kremliaus naratyvu???  portretas
Visi tie kandidatai kalbantys apie kažkokią pergalę ar gynybą prieš Rusiją turinčią 6000 branduolinių galvučių, galinčių sunaikinti pusę pasaulio neatrodo adekvatūs piliečiai,nes tik taikūs susitarimai ir taika gali išgelbėti vakarus ir civilizaciją, o karą Ukrainoje sukėlė pastovūs minsko susitarimų nesilaikymas iš Ukrainos pusės, apsaudant donecką ir jos žmones.

Už,, kremliaus,"naratyvo kurstytoją - Vaitkų

Už,, kremliaus,"naratyvo kurstytoją - Vaitkų portretas
Karas ir jo kurstymas yra labai pelningas verslas jav korporcijom, kurios dabr uždirba milijardus pelno, o taika ir derybos pasak šimonytės ir kitų patapo kremliaus naratyvu, kurį kursto tik E Vaitkus, už kurį ir balsuosiu. O debatai išryškino, kad dabartinė valdžia negalvoja apie Lietuvą ir jai nedirba nors algą ima....

ei prezidentai

ei prezidentai portretas
kodel jus dirbat tik sau ,o ne valstybes ir Tautos labui? Priesaika davet dirbt vardan Tevynes ir Tautos! Tai kur jusu koks nors darbas? Tik lieziuviu darbuojates,kodel ?

Reziume

Reziume portretas
kremliaus burlioke, okupantu palikuoni, tavo komentarai niekam neidomus. Labai dvoki srutom. . .

> ei prezidentai

> ei prezidentai portretas
kodel tu durnius? Todel kad biednas?

Tiems išsigandusiems :

Tiems išsigandusiems : portretas
Niekas karo nenori ir nelaukia , bet jūs pateikit savąją formuluotę , kaip šnekėti apie būtiną pasiruošimą ginybai , NEMININT ŽODŽIO KARAS ? Baikit krūpčiot ir pradekit mastyti...

ei prezidentai

ei prezidentai portretas
kur Tevynes energetika ,pramone ,oro laivynas,ir kitos ekonomiskai svarbios sakos ? Kodel Tevyne turi tik pvma ir akciza ,kodel viskas privatizuota ? Gal kad Valstybe skurstu o privatizatoriai klestetu Tevynes saskaita ?

visa tai

visa tai portretas
kas liecia Tevynes Gynyba turejo but isspresta pries 33 metus! Bet tada ,'dedules' hebra galvojo tik apie valstybes prihvatizavima ,kuris dabar duoda jiems pelna ,o valstybe vis tolyn slenka i bankrota ,arba zenkliu mokesciu kelima ,bet kodel niekas nesidomi kodel tai Ivyko ir kas kaltas ?

Jei nebutu

Jei nebutu portretas
Zemaitaicio ,Vaitkaus na gal dar Vegeles rinkimuose butu visas Lenzberginiu choras giedantis viena giesme

Viliuosi

Viliuosi portretas
Kad bus išrinkta nauja valdžia, kuri darys kas reikia dėl gynybos ir nekurstys karo isterijos. Reikia šluoti karo kranklius, kurie patys ir provokuoja.

Cirkas neišvažiavo...

Cirkas neišvažiavo... portretas
Cirkas tęsiasi...Didžiausi klounai vis dar "UŽ KARĄ LIETUVOJE". Tik...Lietuvos visuomenės daugumos nuomonė priešinga...Taip ir nubalsuosime. Niekšiškiems Napoleonams teks pakartoti jo žygį...į negyvenamą salą...

Anonimas

Anonimas portretas
PONŲ VAIKAI NETARNAUS, PROTINGAS JAUNIMAS BĖGS IŠ LIETUVOS VIDURINĖS NEBAIGĘS. TARNAUS TIK KAIMO BUDULIAI...OT ARMIJA.

90 % GYVENTOJU...

90 % GYVENTOJU... portretas
Aplamai atsibodo tas karo BRIEDAS. Ir ne tik Lietuvos. Palyginkite - kokia turtinga buvo Europa iki Amerikos teroristai padarė perversmą Ukrainoje ir kuo ji tapo šiandien? Kas nuo to tik pralobo? Kam nuo to naudinga? Tikrai ne Europai Ukrainai ar Rusijai. Nebent tik jų valdžios elitui.

O KAIP EKONOMIKA, KAIP LIETUVOS ZMONES ?

O KAIP EKONOMIKA, KAIP LIETUVOS ZMONES ? portretas
Uzkniso ta tema apie kara.... Jus kandidatai kalbekite apie Lietuvos ekonomikos atgaivinima, gerinti santykius su kaimynais ir kad zmones negyventu zermiau skurdo ribose.....! O cia tik hohlandija, finansavimas karo ir sauktiniams ir dar tt. kaip biudzeto pinigus isvaistyti.

Vagių tėvynės

Vagių  tėvynės portretas
Niekas negins,bereikalingos kalboa

dzonis

dzonis portretas
1 sveiko proto, pora prisitaikeliu pasakoriu, visi like psichiniai ligoniai su eltonu dzonu ir bankiniu Sveplium priesaky.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Prasidėjus karui 30%gintu visi bėgtu .Nes suprantama kgb ir komunistus gint negerai.

Galerijos

Daugiau straipsnių