Kandidatai į prezidentus nesutarė dėl šeimos sąvokos: pasipylė kaltinimai dėl netęsiamų pažadų

Grįžti į straipsnį

Liandzbergis

Liandzbergis portretas
Taip su pi so Lietuvą,šlykštu...

ii

ii portretas
Deja ir auditorija skysta nes niekas neuždavė klausimų Šimonytei ir Nausėdai ir kitiems iš esmės,Nebuvo nieko apie įteisintą korupciją,kaip ir dėl emigracijos kas buvo padaryta ,kad lietuviai ne bėgtų iš Lietuvos.Juk jei Anglijoje ar Amerikoje tik Asanauskaitė su Armonaite propogandą varo tai aišku kokie procesai vyks ir net už ką balsuos pasaulyje gyvenantys lietuviai,Juk net NVO seksualinės arba Vilnius su Benkunsku su Šimašiumi daugiau pinigų skiria GO Vilnius su projektų vadovų ir kosminėmis algomis,negu skiriama pastangomis,kad lietuviai grįžtų į Lietuvą.Bet aišku visi apie tai tylėjo lyg tai ne problema,nes ponų vaikai jau užsienyje.Keičiam savus š Vidurinę Aziją ir tai ne problema nei premjerei,nei prezidentui.

šiuo metu

šiuo metu portretas
atvykus zelenskiui i bent kurią šali,jis turėtu buti areštuotas ir perduotas Rusijai.Priešingu atveju bus grubus tarptautinio susitarimo teisėsaugos pazeidimas.Kazin kokia dabar bus musu sutuoktinio reakcija?Ar ir dabar sakys kad zelia jo geriausias draugas?Ir ar vėl pasitaikius progai gers ukrainieciu krauja iš sukruvintos ju vėliavos?

Ona

Ona portretas
Konservai galvoja, kad Lietuviai kaip rusai - balsuos už tą kandidatą kuri palaiko valstybinė televizija. LRT "zombiai" balsuoja teisingai...........

Rinktinė begalvė publika.

Rinktinė begalvė publika. portretas
Šlykštu buvo žiūrėti, kaip sėdmaišinis jaunimas su išplautomis smegenimis šaipėsi iš kandidatų ir plojo sisteminiams ir palaikantiems LGBT ligonius. Taip viskas tendencingai suorganizuota.

Mantas

Mantas portretas
Viduramžiais buvo karalius, o šalia jo kardinolas. Karalius darė ką norėjo, o bažnyčia aiškino tautai kokie tai geri sprendimai ir kaip reikia gerbti karalių. Dabar bažnyčią pakeitė politikai. Kai "demokratijoje" renkamas prezidentas, tai renkame ne valdžią, o "kunigėlį" kuris skaitys tautai pamokslus..... Karalių niekas nerinko ir dabar valdžia perduodama kitaip..............

66

66 portretas
Šlykštu, kaip 2 kandidatai uoliai tarnauja užsienio organizacijai...........

Antanas

Antanas portretas
Žmonės supraskit, Prezidento rinkimų kompanija yra naudojama visuomenės smegenų plovimui. Tikimasi, kad žiūrės daug žiurovų,Todėl pirmas klausimas debatuose buvo apie "karo krepšelį". Tam, kad Jus "kaimiečiai" pasiruoštumete. LGBT klausimai yra keliami tam, kad toliau stumti gėjų santuokas ir t.t.

....../

....../ portretas
>E> ,tu toks debilas , kad net neįgalus atskirti . suprasti sakinių prasmės pasakytos žmogaus , kuris ten stovintis prie bačkų buvo pats protingiausias... Tik pas jį vieną šitaip smarkiai į išorę plito meilė žmonėms, Tėvynei- Lietuvai... Drąsiai stovėjo prieš gromuliuojančius nepilnamečius , prieš vienalyčius... . Drąsiai stovėjo , tiesiai ir atvirai kaip visada žvelgdamas tai rinktiniai miniai į akis ir sakė: KARO GALĖJO NEBŪTI; VISAI ES IR RUSIJAI SĖSTI PRIE BENDRO STALO IR KALBĖTIS , NUTRAUKTI TĄ BEPROTYBĘ - VILNIUJE.... . Sakė ,kad ukrainiečių gaudyti ir vežti į frontą negalima- juos nužudys bet niekas nepasikeis.. . ANT TIEK DEBILAS ESI, KAD NET NESUVOKIAI ,KAD EDUARDAS VAITKUS YRA UŽ IŠSAUGOJIMĄ UKRAINOS TAUTOS ,NE TIK LIETUVOS APSAUGOJIMO NUO KARO..... .

Pazadus

Pazadus portretas
reikia teseti,o ne testi! Testi galima tik lytini akta,jei nulinko per viduri.

Tiesiai

Tiesiai portretas
Iškrypėliai yra iškrypėliai ir nekaip ne šeima, o tik sergantys dvasiniai ligoniai.

Pilietis

Pilietis portretas
Reikalauju parodyti kur paslėptas Dėdulės lavonas. Anūkas jau tepa slides.

Biblijus

Biblijus portretas
Juos (drakoreptilijas) atpažinsite iš jų darbų.

N

N portretas
Tai,cia visi vyrai susirinko,dauguma tvarkingi,šeimos žmonės,ir jie už tvarkingą šeimą pasisako.O šimonis,kazkaip turinti nukrypimų,jei taip gina savo draugelius.

tam objektyviai

tam objektyviai portretas
carinis sidabrinis vertas 30 ir 100 kartų daugiau už eurą. Net 500 už kurių tai metų sidabrinį duoda. Na o rekordinykas - tarybinis metalinis rublis. Parduotas aukcione už 88 000 jievrų Tai antra vieta.. Rekordinykas už 100 000 jievrų. Norėtum ir tu tokių trijų sidabrinių? Tikkas tau, asilui, tiek duos?

Žemaitis

Žemaitis portretas
Tik gerb. Remigijus Žemaitaitis pasaulį suvokia natūraliai ir teisingai. Kiti , matyt, rūko kanapes, ir savo varganą išminti rodo gromuliuodami visokius popierius, parašytus tokių pat kanapių prisirūkiusių individų, nors ir apsirėdžiusių pamišėliškais svetimais drabužiais.

nebukit vergais,galvokyt uz ka balsuojat,

nebukit vergais,galvokyt uz ka balsuojat, portretas
Isrinke Vegele galesit moketi zydams visa amziu ,toks zydu tikslas ,todel jie ji palaiko,

apsimelelis ,kam butu kuklianskij fainos bendradarbis-drauge

apsimelelis ,kam butu kuklianskij fainos bendradarbis-drauge portretas
Vegele pajuto kaip galima lietuva isdurti,o sau nauda pasidaryti,apsieisi be prezedento kedes,slydus,slykstus,nieko gero nepasake apie savo programa,tik norejo itikti zmonems -liurbiams,vien budamas advokatu pirmininku nieko nesugebejo padaryti tvarkos darbe ,o ka besakyti apie seimos bizni,kodel jis bijo atsakyti placiai is kur tiek slepiamos biznio dokumentai,kur veda ju keliai per kitas valstybes,kodel tiek daug paslapciu ,jis pradeda kalba ir tuoj neina ikita tema,iki galo neatsako,popieriniai jo kortu namelis,paklausinejus giliau jo namelis sugriutu,melas didelis melas,

tam ,,anonimas,,, 0 man toks vegeles troskinys

tam ,,anonimas,,, 0 man toks vegeles troskinys portretas
cesnakiniam padaze --vemt vercia.

Anonimas

Anonimas portretas
MAN PATINKA VEGELE TROŠKINTA BALTAJAME VYNE SU BALTARUSIŠKOM BULBOM....IR ČESNAKINIAME PADAŽE...

tam[ai] -,,objektyviai,,,siknalaiziams-- nematuok savu matu

tam[ai] -,,objektyviai,,,siknalaiziams-- nematuok savu matu  portretas
kaip sakoma --jei tu sliucha iskrypus isdralintom skylem kazkam uz dolerius ciulpi , negalvok, kad tai daro visi kiti ...

Sigitas

Sigitas portretas
Dėl tarp moters ir vyro sudaranti šeimos sąjunga yra parašyta LR konstitucijoje 38 str., kuri buvo 1992-10-25 priimta Lietuvos piliečių visuotiniame REFERENDUME. Todėl iš LR konstitucijos laikas baigti ištvirkaujant elgtis tiesiog kaip su prostitutę. Čia yra ne Vakarų pasaulio valstybių vertybė, o čia visuomenės moralinis-psichologinis luošinimas, kuri priveda prie degradacijos. Na o jeigu dabar mūsų visuomenėje atsirado tų gyvenančios tos pačios lyties poros, tai savo tolimesnį gyvenimo kartu garantą gali užtvirtinti teisiškai pas notarą sudarant sutartį. Visa įstatyminė sutarties bazė yra įstatymais apibrėžta. Taip kad laikas baigti pasiduoti tos Genderinės "Laisvės" partijos užmačiams.

Jeigu viską įteisins

Jeigu viską įteisins portretas
Tai visi tie spalvoti badu numirs. Juk nebebus už ką "kovoti" ir nebefinansuos niekas jų organizacijų. Iš ko gyvens jų lyderiai, jeigu viskas bus legalu?

Jadzė

Jadzė portretas
Susirinko visa laisvūnų partija, susodinti pačiam priekyje, kad geriau matytųsi jų grimasos ir požiūris į kandidatus. Apgailėtina. O kodėl susodinti į sėdmaišius, matyt, kad kažkas labai skauda

nu ant

nu ant portretas
kiek reilia buti bukam,kad paziurejas kas yra zemiau juosmens neduprastum kas tai ir kam ,bet gal kas praso ,o kiti uz dkatikus sutinka but 'kitokiai '

objektyviai

objektyviai portretas
įdomu už kiek tokie komentatoriai kaip "cha" dirba? Anksčiau sakydavo , kad už tris sidabrinius, o dabar?- gi tokia infliacija

Julija

Julija portretas
Dababartinį Prezidentą visada laikiau santūriu, išauklėtu žmogumi. Vakar jis pasirodė visame "gražume" . Ačiū jam... Mūsų šeimos balsai jau atiteks kitam kandidatui .

man [ manau ir viasai tautai] GILIAI POFIK

man [ manau ir viasai tautai] GILIAI POFIK  portretas
kokius ten Simonyte su Zalimais dave pazadus Sorosuj , Bidenuj, Svabuj ir Briuselio visu 72 lyciu LGBTQ istu iskrypeliams ....ir kaip jie supranta SEIMOS SAMPRATA....SEIMA -TAI TEVAS MOTINA VAIKAI . o ne du p.y.d.a.r.a.s.t.a.i ar dvi vaginlaizes l.e.z.b.e.s net ir su Buridano asilo Zalimo ,,,paaiskinimais,,, darkant Lietuvos Konstitucija.

pants

pants portretas
cia klausimas, tai panasiai kaip ir kieno krymas. koks skirtumas kas ten ka galvoja ir kaip interpretuoja. seima, tai vaikai, pusbroliai, tetos, mociutes. o du gyvenantys zmones, tai tiesiog draugai ar sugyventiniai. net jei ir apsivestu, tai nieko nekeicia, vistiek tik du, kokia cia seima dviese. o isivaikint, dviem agrastam, tai tikrai negalima leist. vaikui tikrai nereikia, kad nuo mazens i galva kaltu, kad tai ne tik normalu, bet ir labai puiku, jie gi net spirga is noro visiem tai irodyt. uzaugs vaikas ir tada pats supras su kuo miegot.

Visi vyrai kaip vyrai

Visi vyrai kaip vyrai portretas
Bet ta grubi bobą vyriškų balsų nebalsuosiu už ją

Cha

Cha  portretas
Na nedaug liko smirdėti, tik savaitę, po to galėsite už žuvį balsuoti, kuris kiniškus kondicionierius parduoda kirgizams esantiems šalia Kinijos:)

mm

mm portretas
Įspūdį padarė ir daugiausia aikštėje susirinkęs jaunimėlis su skarbonkėmis rankoje,šortukai ir koja skuo aukščiau iškėlęs, Todėl ir rimtų klausimų kandidatams nebuvo be tų pačių seniai nuvalkiotų ,.Kaip ir dėl šeimos sąvokos pačios seksualinės mažumos su savo performansais nesutiko dėl pataisų civiliniam kodekse,kur ta šeimos sąvoka ir būtų išplėsta,Nes jiem sreikia kovoti,kad gautų didelius pinigus už savo,kovas,, ir svarbiauias reikia priėjimo prie vaikų, paauglių aiškinant ,kad dvi mamos ar di tėvai yra tas pats ,kas tėvas ir mama?Ar tikrai tas pats tegul paklausia tų ,kurie ankst ineteko tėvo ar mamos ir kuris iš jų jiems mažiau reikšmingas jų gyvenime.

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
Anksčiau maniau kad tik sena merga, dabar pasirodo turinti homoseksualių nukrypimų nuo normos žmogus.

jokiu Vegeliu,

jokiu Vegeliu, portretas
Zydai palaiko Vegele,jis zydu atstovas,jis dar advokatu pirmininkas,tuom viskas pasakyta,

Lenzbergine

Lenzbergine  portretas
Smarve smirdejo debatai ir LRT

cha

cha portretas
Vatinė smarvė siautėja prieš rinkimus, na tik vieną supuvusį kolaborantą teturi :)

Visi esami ir buvę prez identai

Visi esami ir buvę prez identai portretas
yra drakoreptilijos, tik žmogaus kūnuose.

Ar

Ar portretas
mažaraštė žurnalistė žino, kuo skiriasi žodžiai "tęsti" ir "tesėti" ? O redaktoriai nesugeba net antraštėse klaidų ištaisyti...

Pyp

Pyp portretas
Diskusijoj LRT neaktualūs klausimai. Briuselio tarnų lyžtelėjimai.

Manau

Manau portretas
Lietuvoje reikia kaip Rusijoj supaprastinti rinkimus - be jokių didelių diskusijų perrinkti Nausėdą, sutaupant rinkimams skirtas lėšas parement Lietuvos emigrantus, daugiavaikes ir nepasiturinčias šeimas.

............

............ portretas
anot KT samano Zalimo --tik jis gali aiskint konstitucija ,o visa lietuviu tauta tos teises neturi [ tame tarpe ir Zemaitaitis] ....ka pasake ismastes Zalimas su savo iskrypusiom smegenelem , tokia ir bus K onstitucine ,,,tiesa,,, vykit nax....j tuos pridurkus iskrypusius Zalima su Simonyte --tai jau nebe zmones ..... kazkoki tai sorosiniai -svabiniai jankiu apmokami isgamos iskrype ,bestumiantys savo degradacija ir iskrypimus visai tautai

Sudegusio

Sudegusio portretas
Teatro artistai prie bačkų

Tam "to NAUSĖDA"

Tam "to NAUSĖDA" portretas
Tau, matomai, senelio Baideno šiknoje žyyyyyymiai saldžiau....Tik...labai abejoju....

to NAUSĖDAI

to NAUSĖDAI portretas
dvokiantis kacape, varyk atgal į kruvinojo putlerio subinę.

kaunietis

kaunietis portretas
Reiškia jokios Šimonytės ir jokio Žalimo nei prie valstybės vairo, nei ES parlamente

to E

to E portretas
Kaip gali galvos ligonis dėstyti? Pedagogikoj yra svarbiausia colling arba lietuviškai - pašaukimas. Žinios neturint colling žinoma nėra bevertės, bet toks žinojimas neprideda nei gebėjimo, nei noro jas perteikti mokykloj mokiniams. Be colling žmogus gali būti tik geru repetitoriumi o su colling dažnai be mokyklos net gyvent negali.

petras

petras portretas
sitam surezisuotam pssichiniu ligoniu spektakly, su visais konserrvu surinktais vilniaus sutriais ir plojanciais zviegianciais puponautais, tik VAITKUS stovejo vienas uz blaivu prota ir Lieruvos ateity, pries situs parsidavelius dalb..obus karo kurstytojus, naikintojus, liurbius ir istizelius su nuoseda lezbe simone priesaky.

NAUSĖDAI...

NAUSĖDAI... portretas
Zelenskis - didvyris....Įdomu ką p.Nausėda kalbės kai bus atskleisti to narkašo visi niekšiški, purvini darbai naikinant Ukrainos tautą?...Matomai, Nausėda ir save didvyriu laiko...Panašumo yra. Jis jau atsiskleidė, kad palaiko karą Ukrainoje ir nieko prieš karo Lietuvoje...

Iki šiol netikėjau...

Iki šiol netikėjau... portretas
Netikėjau, kad Nausėda toks pats parsidavėlis, kaip ir Zelenskis. Tik aklas, kurčias ir durnas dar nesupranta, kad karą Ukrainoje išprovokavo Amerikos teroristai. Tik jiems vieniems tas karas ir naudingas. Nausėdai - jis didvyris...Matomai, parduodamas Lietuvą, kartu su konservais kurstydamas karą Lietuvoje jis ir save laiko tokiu pačiu...Tauta - PRIEŠ KARĄ LIETUVOJE. Tuo pačiu ir prieš tuos kandidatus, kurie palaiko karą Ukrainoje.

jeigu du agrastai tai šeima

jeigu du agrastai tai šeima portretas
tai ir Tūbausių kaimo bernas ir jo karvė - šeima?

tam samdyti

tam samdyti portretas
na, visi lit ovcy draugiskai balsuos už komunstų ( bolševikų) partijos, kruviniausios visų laikų nusikaltėlių gaujos kandidatą. Da zdravstvuet gerovės valstybė - komunizmas. Ura, Tovarišči!

Samdyti

Samdyti portretas
maskovijos troliai vis dar pasisako už putinišką vaitkų, deja jūs beopročiai nuomonės nepakeisit, Kas nors šiek tiek sveikai mąsto NIEKADA nebalsuos už demagogėlį Lietuvos duobkasį vaitkų taškas, troliai nesistenkit, nes pridėsit į savas kelnes.

Žirafų

Žirafų  portretas
ir stručių nerinksime .......... ne funkcionalus !

Rinkėja

Rinkėja portretas
neduok Dieve vegeles, vaitkaus absoliučiai viską neigia, tik kiršina visuomenę. baisūs tušti karjeristai GĖDA

Oi

Oi portretas
Iš salės klausimai būsimiems prezidentams apie šuniukus, gyvuniukus, apie šiukšles, kažkaip per silpna. Buvau tikras, kad balsuosiu už Žemaitaitį, bet Žemaitaitis prarado mano balsą pasisakęs prieš abortus. Gaila. Dabar kandidato neturiu.

SLAPTAS BALSAVIMAS PASALINIO MĄSTO AFERA

SLAPTAS BALSAVIMAS PASALINIO MĄSTO AFERA portretas
ir negalėjimas atšaukti savo balso, jei išrinjktasis daro priešingai, nei kalba prieš rinkimuis(kaip pvz. Brazilijos prezidentas) . Taip sudaromos salygos satanistams valdžiose elgtis ne pagal juos rinkusiŲ, o glogalistų-švabristų nurodymus. Ir dar iš mūsų tyčiotis, kaip šetonytė. Atsieit "patys išsirinkote, tai dabar kęskite keturis metus."

Močiutė

Močiutė portretas
Labiausiai nepatiko aukštas ir sau gražus.Jau toks pasipūtęs , kaip povas,mat jam gėda stovėti šalia Vaitkaus? O man,kaip Lietuvos pilietei ,gėda dėl tokio neveiklaus ir bestuburio tautos vado,kuris rūpinasi tik svetimos šalies reikalais.Ačiū už sukurtą ,,gerovės'' valstybę, bet savo balsą atiduosiu kitam.

Ar neaišku

Ar neaišku portretas
Kad Nausėda pavojingas÷jis pasakė kad siųs jūsų sūnus ar vyrus į Ukrainą.Dirba ir dirbs ne Lietuvai, Ukrainai. Rinkim patriotą

Imprimatur

Imprimatur portretas
Savo mąstymu ir matymu nuoseklus išliko I. Vėgėlė. Turi ateitį.

Lietuva

Lietuva portretas
ne LGBT samburys ......

Anonimas

Anonimas portretas
tik už

ŠIE DEBATAI BUVO LABAI NAUDINGI

ŠIE DEBATAI BUVO LABAI NAUDINGI portretas
Naudingi ta prasme, kad daug kas parodė TIKRĄ SAVO VEIDĄ. Ypatingai pasireiškė Nausėda, įžūliai žemindamas tuos, kurie tikrai pasisakė UŽ LIETUVĄ. Jam net gėda buvo stovėti šalia Vaitkaus...O man buvo gėda klausytis Nausėdos šlovinant Zelenskį, kuris akivaizdžiai naikina savo tautą, spręsdamas asmeniškai savo ir teroristinės Amerikos klausimus. AČIŪ p. Nausėda, kad pagaliau parodei savo tikrą veidą.

Anonimas

Anonimas portretas
IŠSKYRUS PROFESORIŲ VAITKŲ ŠITOS ŠAIKOS VIETA TAME PAČIAME PASTATE.....NORS TAUTOS IŠDAVIKAI SAVO GYVENIMĄ BAIGIA KARTUVĖSE.....

Nu

Nu portretas
Juokas ima ,kai kurie pasijautė tokie didvirei ,debatai vaikų darželį,klausimai durnesniu būti negali ,apie šiukšles,gyvūnus,kur ekonomika,tik už E.Vaitku

Nuomone

Nuomone portretas
Šaunu leido apsispresti galutinai už Vaitku

Nežino

Nežino portretas
kandidatai įstatymų. Visų pirma, šeimos samprata yra įvardyta Civiliniame kodekse. Tėvai tik su nepilnamečiais vaikais yra šeima. Paradoksas - kartu gyvenanti duktė ar sūnus privalo rūpintis neįgaliais tėvais, bet viena šeima nesiskaito, o tik kaip dvi atskiros šeimos. Ne apie homoseksualų poravimasį reikia rūpintis. Tfu.

LRT

LRT portretas
Pramuse dugna viesai pataikaudami: Simonytei ,Zalimui ir Nausedai bet pigus cirkas nepavyko ,sekantis prezidentas turi isvaikyti visus konservatorius is LRT

grybas grybauckas

grybas grybauckas portretas
mane rinkit-pazadu visiska gerove=atpiginsiu kopustus ir majoneza su zirneliaias

jojo

jojo portretas
bus partneryste-vegele su lydeka-dar koki karpi su karosu prigriebkit

As

As portretas
As matau Vegele,irZemaitaitis,tarp ju turetu varzybos o visi kiti tegu pailsi su savo mastymais

?

? portretas
Ksm is viso mums prezedentas???

o tu nesiaube

o tu nesiaube portretas
įsiklausyk į skambesį - konstitucija - prostitucija. konstitucinis - prostitutinis.

o tu siaube

o tu siaube portretas
žalimas vėl varto konstituciją kaip kokią prostitutę? kada nori, kaip nori, pagal poreikį pritempinėja?

...

... portretas
Lieka tik Žemaitaitis kuris dar supranta kas yra šeima

alis...

alis... portretas
ta žuvis,- atsarginis variantas?...

Kur geroves valstybe?!

Kur geroves valstybe?! portretas
Kolkas tik Vegele matau tinkamiausia, kiti arba neadekvatus, arba pazadukai, kaip ir dabartinis su premjere.

> tam E

> tam E portretas
Tai tu "downas" ar "šiaip idiotas" ? O gal "downas-idiotas",jei nežinai , kad saule "atvažiuoja su mašina, o ne ateina "

Slykstus vaizdelis

Slykstus vaizdelis portretas
Susirinke aiksteje ziurovai kaip tiesiai is ivairiaspalviu parado, rekia, plaja... nuo bet kurio Simonytes ir Zalimo zodzio net lydosi. Simonyte dar karta parode kokia ji neisaukleta ir stacioke.

rinksim

rinksim  portretas
IGNA VEGELE

tam E

tam E portretas
tik downas ar šiaip idiotas nežino kad saulė ateina iš rytų. O kai nueina į vakarus - tai prapuola.

oioi

oioi portretas
protingiausia tikriausiai uzsiimti savo reikalais o sunes tegu skalija -toks ju darbas....

>E

>E portretas
Pasižiųrėk į veidrodį. Gal pamatysi taip pat psichinį ligonį. Kiekvienas savaip iš proto kraustosi.

E

E portretas
Tai nesuprantu, kaip galvos ligonis, pasiruošes tuoj pat važiuoti parvežti saules iš rytu, gali destyt studentams ir net tureti mokslini laipsni...o varge, pasirodo iš tikro reiktu visus renkamus i valdžia patikrinti pas psichiatra, vienas tuoj vežtu pas putina, kitas šaudytu žydus, trecias...Lietuvoj vieni psichiatriniai ligoniai norintys valdžios

Tautos Jėga Vienybėje

Tautos Jėga Vienybėje portretas
Rinksime Igną Vėgėlę. Kiti jau užsisėdėję valdžioje ir peza nesąmones.

Romas

Romas portretas
Tai gal je galu varomi? Sako tu man prizadejai......o kitas sorry, as irgi noreciau su tavim susiporoti, bet zmones nenori iteisinti partneristes........o trecias tai neko tokio grupiniam partneriste nebutina.....

Tauta

Tauta portretas
VELNIO advokatas šėtono tarnas

Galerijos

Daugiau straipsnių