VRK panaikino R. Žemaitaičio mandatą

Grįžti į straipsnį

kad zydai ne zmones

kad zydai ne zmones  portretas
nuzude 10 000 tukstanciu palestinos vaiku kaip juos galima vadinti zmonemis -judai!

Sigitas

Sigitas portretas
Savaime aišku kur čia VRK ne panaikins Seimo nario mandatą!!! Na o tas konservatorių vatnikų Konstitucinis teismas lyg avinėlio pozicijoje, pilnai iki galo ne įsigilinę ir priėmė tokį sprendimą kuris yra naudingas tai parazitiniai konservatorių vatnikų partijai. Tai argi galima pasitikėti tokiu Konstitucinių kuris vadovaujasi ne faktinę teisybę, o vadovaujasi politinių partiniu vykdymo užduotimi-sužlugdyti politinį oponentą. Lietuvos Respublikos Konstuticija yra priimta 1992-10-25 d. Lietuvos piliečių Referendume. Todėl ir norėtusi, kad Konstitucinis teismas vadovautusi pagal Lietuvos konstituciją, o ne pagal partinės nomenklatūros nurodymus.

Chi

Chi portretas
Suėdė teisybę sakančius. Užtai pasidžiaukim, kad nuteistos partijos apsivogęs, sėdintis kalėjime, liko Seimo nariu. Valio konservliberastinei Seimo daugumai! Taip ir toliau!

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Koncervu ciulpikai, slepkites po lapis.

Šiuo atveju

Šiuo atveju portretas
matosi kai kurių komentatorių visiškas būkumas pasireiškiantis tuo,kad kartais komentuojama nesiorentuojant nei laike, nei erdvėje, svarbu kažką papezėti, panašiai kaip ir Žemaitaitis, kuris šudą mala sumaišydamas iš dalies tikrus faktus su visiškais jo pramanais, neparemtais jokiais įrodymais, o kad tai tiesa įrodo jau ne viena teisme jo pralaimėta byla dėl per ilgo ir palaido liežuvio....šį kartą apkaltos procesas buvo pradėtas ne vien taip Lietuvoje nemėgstamu konservatorių, o ir bendru su opozicija sprendimu, nes ir jiems baigėsi kantrybė dėl populistiniu, chamišku ir antisemitiniu šio dvasios ubago ir politinės prostitutės pasisakymų......

Aštri Akis Indėno

Aštri  Akis Indėno portretas
Galimai Maita Maitaitis , liežuvis per ilgaitis :)))) Dar lyg ir dvi bylas kažkam pralaimėjo dėl šmeižimo ir dėl to paties nevaldomo liežuvio. Primena Kauno ryškiausią Merą Šustauską ? Ar ne ?

ŽEMAITAITIS senai nevaldo LIEŽUVIO ir seime išbuvo

ŽEMAITAITIS senai  nevaldo LIEŽUVIO ir seime išbuvo portretas
eilę kadensijų tik m a l d a m a s liežuviu-- nuo to Lietuvai ir rinkėjams gyvenimo GEROVĖ negerėjo, Žemaitaitis vis keisdamas politines gaujas/ net 4/, pastoviai m u l k i n a rinkėjus-- tokių seimūnų parlamente n e r e i k i a -- juk praėjo tie laikai , kai galėjai sėdėti -nieko nedirbdamas.

erelis

erelis portretas
Ilgaliezuvis: ne aisku ar supranta, ka liezuvis plaka.

siaip

siaip portretas
šuva prisilojo, o atsakyti bijo:)

Komentaras

Komentaras portretas
Sėkmės,Remigijau, Prezidento rinkimuose! Mūsų valdantieji parodė aukštame lygyje " tikrą demokratiją". Baisu! Aš maniau,kad teismai,valdantieji taip elgiasi tik su eiliniais žmonėmis.O pasirodo,kad taip elgiamasi ir su Seimo nariais. Norima užtildyti kalbančius. Saugok save Remigijau, nes nuo tokių sprendimų iki dar didesnio nusikaltimo- tik vienas žingsnis.

Sulauksim

Sulauksim portretas
Valdančiųjų politikų Lietuvoje farsas ir kišeninio teismo sprendimai. Sėkmės Remigijui Žemaitaičiui EŽTT... Sulauks pergalės kaip ir eksparlamentaras A. Sacharukas.

Anonimas

Anonimas portretas
aš manau kad mes nenukentėsim gal dėl to ir kainos nekils.

Na joo

Na joo portretas
Tai atvejis kai protas eina paskui liezuvi.... Irtoks nori buti Lietuvos prezidentu?

kauniete

kauniete portretas
Visai nesvarbu ka pasake sedejo tame seime ir kartu su tais iškrypeliais griove voge naikinbo lietuva Verkė pas janutiene pas goriene savam ratelyje šudo veikėjas rado ka sugraudino tik ne mane aš juos visus sunčiu n-----ui ir kuo toliau eskitės aiškinkitės o gal sulyskit i sandėli pas Ažuola karbauskinius pabaliavoti mes apmokėsim

tai

tai portretas
jeigu jis būtų pasakęs lipo rusas kopėčiom- būtų tapęs didvyriu.

Rasa

Rasa portretas
Dabar netyčia isijungiau you-tube ir ka išgirdau toks chamuila scwabiukas artūras anužis kad rėkia kad skėričiuojasi kaip ligonis ligos paveiktas ir neleidžia nei žodžio tarti ger prof Vaitkui ĮDOMU KAS TOKI DEBILA AUKLĖJOar jis turi tėvus ar jis visai nesigaudo kad prieš ji sėdi garbingas žmogus daug gero lietuvai padares išleides puikiu medicinos studentu O šitas suskretes žurnalistėlis kaip išsižiojo tai maniau nesusičiaups

Įkąsit \\\\\.../////

Įkąsit  \\\\\...///// portretas
jam į ku...ę.

Galerijos

Daugiau straipsnių