Ironiška V. Putino „virėjo“ pabaiga: J. Prigožiną galėjo pražudyti bomba vyno dėžėje

  • Teksto dydis:

Privatus Jevgenijaus Prigožino lėktuvas galėjo nukristi dėl jo keleiviams pristatytos vyno dėžės, kuri vėliau sprogo, rašo UNIAN cituodami „Sky News“.

„Žinoma, tai – „vidinio rato“ darbas. Vyno dėžėje galėjo būti bomba. Tai – ironiška buvusio Vladimiro Putino „virėjo“ pabaiga“, – sakė buvęs kariškis.

Rusijos žiniasklaida taip pat kelia versiją, kad lėktuve buvo sprogmenų. Telegrame esantos kanalas „Shot“, remdamasis šaltiniu, rašė, kad viena iš katastrofos versijų – sprogimas lėktuvo važiuoklės skyriuje, dėl kurio lėktuvui buvo nuplėštas sparnas. Spėjama, kad dėl sprogstamojo slėgio visi viduje buvę žmonės akimirksniu prarado sąmonę, dėl ko pilotai negalėjo pranešti, kas nutiko. Esą dėl šios priežasties galinė orlaivio dalis buvo rasta už penkių kilometrų.

UNIAN primena, trečiadienį, rugpjūčio 23 d., Rusijos Federacijos Tverės srityje  sudužo „Wagner“ lyderio J. Prigožino lėktuvas, kuriuo skrido dešimt žmonių. Jie visi mirė.

Anksčiau buvo keliama nemažai versijų apie tai, kas tiksliai galėjo sukelti šio privataus lėktuvo katastrofą, kurioje žuvo septyni „Wagner“ grupuotės nariai, tarp jų – ir J. Prigožinas ir jos įkūrėjas Dmitrijus Utkinas. Tarp galimų versijų dominavo variklio problemos ir orlaivio numušimas raketa „žemė-oras“.

Visų pirma, buvo skelbta informacija, kad prieš skrydį lėktuvui buvo atliekamas „trumpalaikis remontas“. „Financial Times“, remdamasis Vakarų pareigūnu, rašė, kad J. Prigožino lėktuvą numušė Rusijos oro gynybos sistema.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valio

Valio portretas
Vienas sociopatas nužudė 10 sociopatų. Toliau sociopatai žudykite vieni kitus. Dabar nužudys Gerasimovą, Šoigu, Kadyrovą, Solovjovą, Lavrovą ir t.t.

Joo

Joo portretas
Maištininkai privalo to tikėtis tas pats ir Lietuvoje,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių