Šuo užpuolė mergaitę: tai jau antra su pitbuliais susijusi nelaimė šalyje per mažiau nei mėnesį

  • Teksto dydis:

Kraupi nelaimė Italijoje. Pitbulis užpuolė dvejų su puse metų mergaitę. Tuo metu ją su seserimi prižiūrėjo teta. 25 metų moteris, teigiama, išplėšusi mergaitę iš šuns nasrų, uždarė ją su seserimi vonioje. Tada pati bandė bėgti pro balkoną.

„Išgirdome šauksmus kieme. Išėję į lauką pamatėme jauną moterį, stovinčią ant balkono atbrailos. Ji atrodė sužeista, nes buvo gana kruvina ir šaukėsi pagalbos. Sakė, kad ją užpuolė šuo“, – kalbėjo moteris.

Mergaičių tetai šuo apkandžiojo rankas. Ji bandė slysti žemyn dujų vamzdžiu.

„Visi kaimynai susibūrė, kad iškviestų pagalbą. Pagalba atvyko labai greitai. Iš pradžių vietos policija, vėliau greitosios pagalbos automobiliai, paskui ugniagesiai. Jie bandė bent jau ištraukti juos iš buto“, – šnekėjo moteris.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Mergaitei stipriai apkandžiotas veidas ir kojos. Teigiama, kad jai prireiks ne vienos operacijos.

„Paskambinau mergaičių mamai, nes turėjau jos telefono numerį. Ji man pasakė, kad sužalotai mergaitei suleido raminamųjų ir jie laukia operacijos“, – teigė moteris.

Policijai patekus į butą, šuo, teigiama, atrodė ramus. Koks jo likimas, kol kas neaišku. Tai jau antra su pitbuliais susijusi nelaimė Italijoje per mažiau nei mėnesį. Neseniai šalį sukrėtė tragiškas incidentas: du pitbuliai mirtinai sužalojo 13 mėnesių vaiką.

Berniuką ant rankų laikė jo mama, bet šunys puolė taip netikėtai, kad nei ji, nei atskubėję giminaičiai nesugebėjo vaiko apginti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytiokas

Vytiokas portretas
Tai,kad dabar šunis laiko ,dėl pasipisimo.Ar vyrai mažai įkerta,ar dėl įvairovės.Tai atsakykit ponios,dėl ko laikote?

alis...

alis... portretas
man tai jie labai baisūs... juk sukurti kovai...

Asas

Asas portretas
XXX tave ir tavo giminei uzdraustis daugintis debiliuk. Prie ko cia veisle kalta? Nes esi avinas kuris nieko daugiau nemato nezino ir baubi paskui visus kaip avinas
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių