Pasaulinei mamų psichikos sveikatos dienai paminėti skirta eisena sutraukė per 1 tūkst. dalyvių

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Vilniuje vykusiame ėjimo renginyje „Stipresnės kartu“, skirtame paminėti Pasaulinę mamų psichikos sveikatos dieną, dalyvavo daugiau nei tūkstantis žmonių.

Eisenoje dalyvavusios mamos su mažyliais ir šeimos žygį pradėjo nuo E. Balsio skvero ir keliavo iki Vingio parko estrados.

Vingio parke renginio dalyviams miesto savivaldybės ir kitų įstaigų atstovai pristatė šiuo metu nemokamai teikiamas tėvystės įgūdžių stiprinimo paslaugas.

Renginyje apsilankiusios vilniečių šeimos taip pat galėjo daugiau sužinoti apie sostinėje organizuojamas tėvų mokyklėles, nėščiųjų kursus, kineziterapijos ir mankštos užsiėmimus, viešas gydytojų neonatologų, akušerių-žindymo konsultantų, akušerių-ginekologų paskaitas, edukacinius pozityviosios tėvystės užsiėmimus ir kt.

Veiklų netrūko ir mažiesiems sostinės gyventojams, mat čia pasirodė teatro visai šeimai „Teatriukas“ aktoriai, buvo pučiami muilo burbulai ir piešiami veidukai, vyko „Vilnius sveikiau“ ekspertų užsiėmimai.

Nemokamą ėjimo renginį už mamų psichologinę sveikatą organizavo Vilniaus miesto savivaldybė, Vilniaus visuomenės sveikatos biuras „Vilnius sveikiau“ ir iniciatyva „Mama mums rūpi“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Bedqrbiams uzmokejo pora limonu, kad pqsivqiksciuotu?

Anonimas

Anonimas portretas
durnių laive per mažai dalyvių.

Astravas

Astravas portretas
Ką ten veikė Ingridas?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių