Sostinės paplūdimių prieigose įsigalioja mokestis už automobilių stovėjimą

  • Teksto dydis:

Sostinės paplūdimių prieigose nuo trečiadienio pradedama rinkti sezoninė vietinė rinkliava už transporto priemonių parkavimą gatvėje.

Rinkliava už automobilio stovėjimą bus renkama Žaliųjų ežerų, Valakampių I-ojo ir II-ojo paplūdimių, Tapelių ir Balžio ežerų prieigose ir kainuos 60 euro centų už valandą.

Stovėjimo aikštelės šalia minėtų paplūdimių patenka į geltonosios zonos ribas, kur automobilių stovėjimas apmokestinamas visomis savaitės dienomis nuo 8 val. iki 20 val. gegužės–rugsėjo mėnesiais.

Už automobilio stovėjimą galima atsiskaityti mobiliąja programėle „m.Parking“ arba šalia paplūdimių įrengtuose parkomatuose.

Vilniaus savivaldybė į paplūdimius ragina atvykti ne automobiliais, o viešuoju transportu, dviračiais, elektriniais paspirtukais, pėsčiomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

susikiskit aplikacija sau i galva...

susikiskit aplikacija sau i galva... portretas
debilai kur parkomatai ? kur kontrolieriai su pip pip aparatuku ?

Miglė

Miglė portretas
O kur viešasis transportas iki Valakampių pliažų? Nuo Antakalnio žiedo tik į Turniškes... Kur nors mažiausias elektrobusiukas nuo žiedo iki abiejų pliažų? Vasaros sezonui galėtų būti. Bet nėra. Daug ko nėra. Automobilius svarbu apmokestint...

simas

simas portretas
meras be cirkų konservatorius tai aplink tik daugės mokeščių vingio parko teritorijoje panaikino šiukšlių dėžes ggg meras
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių