Minint „Žalgirio“ arenos dešimtmetį – G. Paškevičiaus koncertas

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 29 dieną į šalia „Žalgirio“ arenos esančią „Pakrantės“ renginių erdvę atvyks Lietuvos muzikos scenos grandas Gytis Paškevičius, surengsiantis išskirtinį koncertą, kuriuo bus paminėtas arenos dešimtmečio jubiliejus.

Prieš dešimtmetį G. Paškevičius tapo pirmuoju Lietuvos atlikėju, surengusiu savo koncertą tuomet dar ką tik duris atvėrusioje „Žalgirio“ arenoje. Jo drąsa pasiteisino – pasiklausyti atlikėjo suplūdo net 11 tūkstančių žiūrovų minia ir tai tapo įkvepiančiu pavyzdžiu visiems Lietuvos atlikėjams rengti koncertus didžiosiose arenose.

„Ar Jūs žinote, kur yra rojus? Jis yra čia“, – žiūrėdamas į tūkstantinę žiūrovų jūrą tą kartą sakė Kaune koncertavęs G. Paškevičius.

Simboliška, jog arenai švenčiant 10-ties metų jubiliejų, G. Paškevičius sugrįžta – šįkart į sceną po atviru dangumi. Čia laikui nepavaldžiomis, garsiausiomis savo dainomis, tokiomis kaip „Tu vėjo paklausk“, „Mano Kraštas“ bei „Draugams“ džiugins klausytojus šalia tekant Nemunui ir saulei leidžiantis į jo vingį.

G. Paškevičiaus pasirodymas rugpjūčio pabaigoje nebus vienintelis arenos gimtadienio renginys.

Rugpjūčio 26 d. neužmirštamą gyvo garso koncertą surengs hitais „Taip Jau Gavosi“ bei „Mėlyna Mėlyna“ išgarsėjusi grupė „Sisters on Wire“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>

> portretas
Nesvarbu, kas eina, svarbu, kad eina.

Jau

Jau portretas
Kas i tokius koncertus eina nebent seneliu namai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių