Freddie Mercury būtų šventęs 65-ąjį gimtadienį

Legendiniam grupės "Queen" lyderiui Freddie Mercury (tikrasis vardas – Farrokh Bulsara) rugsėjo 5 dieną būtų sukakę 65-eri.

Minint šį jubiliejų vaizdo įrašų portale „Youtube“ 48 valandas bus transliuojamas grupės „Queen“ 1986 metų koncertas „Queen Live At Wembley Stadium“.

Grupės nariai Londono viešbutyje „Savoy“ rengia aukcioną, kur bus galima įsigyti retų daiktų, tarp jų - F.Mercury gitarą ar jam priklausiusį sportinį automobilį „Lotus Evora“.

Visos surinktos lėšos bus skirtos kovai prieš AIDS.

Visame pasaulyje žmonės raginami rengtis kaip F.Mercury, prisiklijuoti ūsus ir taip atšvęsti legendinio dainininko gimtadienį.

Komikas ir didelis grupės „Queen“ gerbėjas Rhysas Thomas sukūrė vaizdo klipą, kuriame parodytas F.Mercury talentas ir humoro jausmas.

„Norėjome parodyti geriausias Freddie akimirkas ir norėjome parodyti jo humoro jausmą“, - „Sky News“ cituoja komiką. „Freddie buvo daugiau nei roko žvaigždė. Jaggeris ir Bowie humoro jausmu jam neprilygtų. Niekas neprilygtų. Jis buvo fantastiškas. Jis - geriausia visų laikų roko žvaigždė.“

Paieškos sistema „Google“ taip pat nusprendė paminėti dainininko gimtadienį. Užėjus į pagrindinį puslapį galima pamatyti koliažą iš pieštų muzikanto atvaizdų, o paspaudus „Play“ mygtuką - vaizdo klipą apie Freddie.

F.Mercury iki šiol prisimenamas kaip vienas didžiausią įtaką muzikos istorijoje padariusių žmonių.

Po įspūdingos karjeros 1991 m. lapkričio 24 d., 45 metų Fredis mirė savo namuose, Londone, nuo klastingos ligos – AIDS.


Šiame straipsnyje: Freddie MercuryThe QueenQueen

NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
pederastiškas gyvenimas ir pederasto mirtis

to jo

to jo portretas
pats tu pederastas, ožy!!!

as

as portretas
nuostabus dainininkas buvo. Balsas superinis
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių