G. Paškevičius vienai dienai tapo meistru – senolei atvežė netikėtą dovaną

  • Teksto dydis:

Šį trečiadienį 19.30 val. LRT laidos „Gyvenimo spalvos“ herojumi taps dainininkas Gytis Paškevičius. Vienas mylimiausių Lietuvos atlikėjų su sūnumi Dominyku dieną savanoriaus Maltos ordino globojamos senolės Galinos namuose.

Dainininko ir jo sūnaus ponia Galina paprašys sutvarkyti malkinę, supjaustyti ten suverstą medieną bei suremontuoti jos namo dalį. „Aš – miesčionis, bet visą vaikystę važiuodavom į kaimą, kur reikėdavo dirbti darbus. Senelis dykai kapeikų neduodavo, reikėjo kažkokį darbą už jas padaryti“, – užduočių neišsigąs menininkas.

Tiesa, ne visos užduotys tokios paprastos, kaip pasirodys iš pirmo žvilgsnio. „Galima išplėšt, bet būtina ir sutvarkyti, kad močiutei nebūtų problemų su elektra. Norisi padaryti viską iki galo tvarkingai, prireiks daug kruopštumo“, – sakys G. Paškevičius.

„Tas malkų sukrovimas, supjaustymas, sudėliojimas, verandos sutvarkymas – tik fasadas. Manau, pagrindinis dalykas yra bendravimas. Galina stiklinę sveikatos gavo vien todėl, kad atvažiavome ir ji dieną praleido apsupta žmonių, kalbėdama, pasakodama. Tai ir yra pagrindas. Žmonės – vieniši, jiems norisi bendrauti“, –  pasakos Gytis. Baigęs darbus jis senolei padovanos ir itin svarbų namų prietaisą – dūmų detektorių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniete

Kauniete portretas
Dauguma pijokų dosnūs!!!

A

A portretas
Kam tas Teatras?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių