Bilietai į E. Sheerano koncertą išparduoti rekordišku greičiu

Ketvirtadienį, spalio 26 d., rytą startavusi bilietų prekyba į Edo Sheerano koncertą, kuris vyks kitų metų rugpjūčio 3 d. Dariaus ir Girėno stadione Kaune sulaukė dar nematyto susidomėjimo.

Organizatorių pranešime spaudai teigiama, kad susidomėjimas buvo toks didelis, kad norintieji įsigyti bilietus turėjo laukti virtualioje eilėje, kas yra įprasta pasaulinė didžiųjų renginių bilietų pardavimo praktika, tačiau gana retas reiškinys Baltijos šalių renginių rinkoje. Toks didžiulis susidomėjimas tikrai ne eilinis, visi bilietai buvo išparduoti rekordišku greičiu – joks kitas atlikėjas Baltijos šalyse to padaryti nesugebėjo. Tai akivaizdžiai įrodo, kad ir mūsų regione pasaulinio garso atlikėjų koncertų paklausa vis dažniau viršija pasiūlą.

E. Sheerano šou rugpjūčio mėnesį Kaune, vyks kaip jo rekordinio turo „+ - = ÷ x Tour“ („The Mathematics Tour“) dalis su unikalia kvapą gniaužiančią 360 laipsnių scena.

Koncertas žada tapti magišku muzikos vakaru, kuriame E. Sheeranas atliks savo hitus, užkariavusius topų viršūnes, ir sielą virpinančias balades, pavergusias milijonų žmonių širdis visame pasaulyje. Jo unikalus popmuzikos ir akustinių melodijų derinys kartu su nuoširdžiais dainų tekstais ir toliau sulaukia atgarsio tarp įvairaus amžiaus ir išsilavinimo gerbėjų.

Organizatoriai žada, kad bilietus įsigijusių gerbėjų laukia nepamirštamas vakaras, nes gyvi E. Sheerano pasirodymai išsiskiria energija, emocijomis ir intymiu ryšiu su publika.

Išparduotas E. Sheerano koncertas Kaune primena apie neblėstančią muzikos galią suvienyti žmones, sukurti brangius prisiminimus ir įkvėpti viltį. Tai neįtikėtino ryšio tarp atlikėjo ir jo klausytojų, ryšio, kuris peržengia sienas, kalbas ir ribas, šventė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pr.

Pr. portretas
Blogai, blogai...

Nuomonė

Nuomonė portretas
Beje, tik neseniai sužinojau, kad Make It Rain berods yra airių muzikanto ir dainininko Foy Vance kūrinys, o Ed Sheeran atlieka jo koverį.

aš portretas
ar maža ryžikų kad taippuolat pažiūrėt į svetima 0žį ogaljis žydas?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių