Dalis valdančiųjų svarsto keisti apkaltos tvarką, opozicija – skeptiška

Grįžti į straipsnį

Seimo nariui p. Jurgiui Razmai

Seimo nariui p. Jurgiui  Razmai  portretas
kažkodėl tokia mintis nekilo ,kai ,nelaukęs apkaltos proceso Seime , buvęs Seimo narys p. Mindaugas Bastys atsisakė savo Seimo nario mandato . Aišku ,jis ne p. Remigijus Žemaitaitis , kuris neleidžia konservatoriams ramiai gyventi ir negalvoja leisti .

siaips

siaips portretas
sis KT sprendimas del Žemaitaičio yra susidorojimas už tiesos ar savo nuomonės pasakymą. Nėra pas mus KT , yra žmones su teisiniu išsilavinimu bet psichologiškai priklausomi nuo valdančiosios jėgos, ar tai musu valstybės (klanas - liberalkonservatoriai) ar tai butu pasaulio aplinkoje ( žydu diasporos stūmimo pinigai dėl tos tautos sukėlimo už įstatymo ribos), tai tiesiog moraliniu klapčiuko šutvė o ne teisingumo nešėjai. Ir tai ne kad Žemaitaiti nubaudė o aplamai kad visi KU sprendimai yra palankus klanu veiklai o ne žmogui, jo gyvenimo teisingumui

Mirtis sionistiniam Izraeliui.

Mirtis sionistiniam Izraeliui. portretas
Pasirodo kad Lietuva valdo zydai SIONISTAI ( sionizmas tai FASISZMAS). Ne seimo idiotai daro apkalta Zemaitaiciui bet S I O N I S T A I. ir dar: Nemaisykit semitizmo ( semitai tai zydu tauteles) nuo sionizmo

Anonimas

Anonimas portretas
Tik parasiau apie lietuva teisingus zodzius jau 9 ir numire Ar patys savanoriskai apleido ar is isgascio apleido .Ar tarp ju buvo zempalaikis negaliu pasakyti.Rytoj lietuvos kgb informos.

Anonimas

Anonimas portretas
Jo jo lietuva atsikrate zydu buvo like keli simtai o dabar 9,5 milijono.lietuviu buvo 3,5 dabar 1,8milj.Ir tai su kitatauciais lenkais baltarusais arabais,ukrainieciais.Lietuva niekomet nebuvo vadinama lietuva-litva,Kaunas-kovno,vilnius vilniaSauliai-savel.taip buvo nustate zydai Nes jie dauguma,didziuma.O lietuviai buvo vyzos arba kaip vadino rusai basiakai.Pries kara lietuvoje nebuvo liet iskabu buvo pagrinde zydiskos lenkiskos,rusiskos,neturejo savo sostines nes Kovno buvo laikina.O vilnia tai lenku tai rusu tai vokieciu tai vel lenku ir vel rusu.Klaipeda tai vokieciu tai rusu.Apmaudziai geda kad tokia valstybe kaip litva vadinasi valstybe.Nes tik Zingerio deka lietuva prieme i europos sajunga.Estija prieme is karto o lietuva uz karinius nusikaltimus vos.Uztat brazauskas su Zingeriu vaziavo i Izraeli kad jie izraelis uztartu bet gal ateis laikas ir izraelis pasakys kad liet. neverta buti euro sajungoje.kiek lietuviu tures apleisti euro sajunga .kaip ir buvo su anglija ,tai vos,vos

>Klpd.

>Klpd. portretas
taigi atlėkus israelio ambasadorė tep liepė seimui ir valdziai O konstitucinis dirba pagal konservino zadanijas Munei tai laba idomu yr ka dėl Remio sako ir kap smerkia ypač didelis seimo narys Gabpšys sėdintis kaliuzėj ir net nega;lvojantis padėt mandato Galėtu žurnalista paimt iš ano intervju

Klpd.

Klpd. portretas
Tiesiog graudžiai juokinga ir gėda prieš užsienį dėl tokios mūsų valdžios. Opozicija bekiaušė, infantili ir pavėpus, faktiškai jos nėra, na o didžioji dauguma valdančiųjų, apsvaigę nuo savo galingumo:D) agresyviai ir juokingai krečia kvailystes demonstruodama mums, jų rinkėjams, kad Tautos ne tik nuomonė, bet ir valia yra nulis :D) Kvailys Pavilnonis atviru tekstu išdėjo per visą pasaulį kad jis yra banditų ryšininkas ir torpeda tarptautiniuose aukščiausiuose valdžios lygiuose, ir NIEKAS NET PIRŠTO NEPAJUDINO KAD NUTEIST, AR GERIAUSIU ATVEJU, IŠVYT KAIP ŠUNĮ IŠ SEIMO, na o va Žemaitaitis už tautosakoje esančios vaikiškos skaičiuoklės pacitavimą, buvo ,,nulinčiuotas" pagal geriausias sowietinių laikų tradicijas įgyvendintas tiek seime, tiek vadinamame Konstituciniame teisme :D) Aš tokią valdžią turiu gerbt? Aš galiu ja pasitikėt? Ir nesijuokt visa gerkle iš ,,dvasių teismo"?:D) TIKRAI NE.

Anonimas

Anonimas portretas
Paleido gerkles į Lietuvą iš Rusijos nuo rusų atbėgę pilnais kalisonais iš baimės rusofobai lagerių prižiūrėtoja i(musorai) Stiopka Suslikov, Vovka Ubliudkin ir kt . klyčkos 'anonimas" arba "umbrella" ir pan.. Tokie nuo rusų bėgo ir į Vidurinę Aziją, bet juos iš ten išvarė, tai atbėgo į Lietuvą, Dabar čia už ambasados rublį užsidirba lodami ir dergdami iš savo kalisonų aplink. Bet į savo rodiną grįžti padvėstinai bijo.

ŽYDAI siekė iš Lietuvos padaryti žydiją,

ŽYDAI siekė iš Lietuvos padaryti žydiją, portretas
VOKIEČIŲ d ė k a -- Lietuva, visam laikui, PAGRĮSTAI a t s i k r a t ė ŽYDŲ -- tai patvirtina ŽYDŲ nusikalstamas ž i a u r u s elgesys --žudant palestiniečius.

Anonimas

Anonimas portretas
Gal tu nori paliesti zyda tai tau jau per velu Tu jau ir taip abiem kojom aname pasaulije Paprasyk savo gyminiu kad palaidotu,tai yra uzkastu kad niekas nerastu Gazos tuneliose,ten silta ir sausa ,Ir gales hamas zuve kovotojai atlikti ant taves Namaza tai yra pasykti ir pamizti sventai.

Anonimas

Anonimas portretas
Cia vienas litovcas KT Ruso oficeriaus plisusio prezevativo ir siauliu gatves mergeles auka kviecia i kova ,tai yra vaziuoti pas ji kaima ir sikti jo lauko tualete iki uzraso zydas tada jis gales paskesti ir uzmigti ramiai sudose nes jo kaime be zydisko sudo neisgyvena.Tai ka padedam jam.Pasistenkite pora dienu neeiti i isviete kad jam butu iki kaklo.Patenkintas.

Anonimas

Anonimas portretas
Bet tu litovcas tai yra meslas valgai kiauliena tai tu zmogedra tai tavo vieta arba po zeme arba AfrikojeO kaip atrodo tavo boba ir tavo dukros anukes.Kaip sakoma jeigu jas diena pamatysi tai nakti neuzmigsi.Galima is tavo gimines padaryti iskamsas ir gazdinti zmones o jeigu pastatyti laukose tai paukscius..As zinau kodel tu piksti Nes tave vaikysteje maitino zydisku sudu ir dave vietoje vandens zydisko slapumo sako kad padeda nuo ligu.Bet tau nepadejo. reikia kartoti kursa.

Grazu

Grazu portretas
Zemsitaitis SIURKSCIAI PAZEIDE KONSTITUCIJA,nes ant zydo pasake zydas,.NORS ZYDAS NIEKADA NEI VIENAM NEPADEJO TIK VIS REKIA KAD JI SKRIAUDZIA.LIETUVIUS zydas vadino zydsaudziais BET VA DABAR ISLINDO ZYDO ,,GEROJI PUSE” BAIGIA ISZUDYTI PALESTINOS ZMONES TAI KAS JIE?? As jau nekaltu apie 1940 Kara ka jie dare !!! VIEN TIK BERIJA ZYDPALAIKIS KIEK ISZUDE!!!!. ANTRA KAIP TIE VAGYS SEIMUNAI KURIE SEDI KALEJIME JIE NEPAZEIDE SIURKSCIAI KONSTITUCIJOS ??? KAIP V LANDSBERGIS VIESAI TAUTA ISVADINES SUNAUJA ,NEPAZEIDE SIURKSCIAI KONSTITUCIJOS??? ZEMAITAITI RASYK PETICIJA PASIRASYSIM NES DAEITA IKI TOKIO LYGIO SU VISOM NESAMONEM KAD TOLIAU NIEKUR .PAZIUREKIT ka loja Vaitkus BET JO NELIECIA NORS ADIVAIZDI KREMLINIU AGITACIJA!!!AU BET JIS ZYDU NELIECIA.

?

? portretas
O tai užingridas žaliais akinių rėmais prievartaujantis mažamečius sulaužė seimo nario priesaiką ar ne?

BOR

BOR portretas
Kažkaip keistai elgiasi mūsųKT teisėjai priimdami savo sprendimus, Remigijus, Petras dėl savo teisingų, valdžiažmogų adresu, pasisakymų šiurščiai pažeidžia konstituciją, bet vat apsivogęs ir teismo nuteistas realia laisvės atėmimo bausme, širkščiai konstitucijos nepažeidė, net dirba iš kalėjimo kameros seime!!! REMIGIJAU TAU STIPRYBĖS STIPRYBĖS!!!!!!

teisingai

teisingai portretas
Labai teisingas Konstitucinio teismo sprendimas As niekada nepastebejau kad Seime Zemaitaitis pasiulytu naudingu sprendimu tautai mano nuomone Zemaitaiciui daugiau rupejo sava elniu banda Pagarba Konstitucinio Teismo priimtam sprendimui

idomu

idomu portretas
Kiek ta chunta iki rinkimų dar nesąmonių pridarys?

valdanciuju Hunta pasitelkus y pagelba KT ..Teisejus

valdanciuju Hunta pasitelkus y pagelba KT ..Teisejus portretas
visomis jegomis salina savo oponentus is politinio akiracio, vygdo politiny susidorojima pries jiems neytikusius politikus.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Aplamai reikėtu teist už tėvynės išdavyste .Tarnavo komunizmui,kgb ,nkvd,užslaptinti koncervai SOvietams kolaboravo dabar Lietuvai dirba juokinga Kam priesaika duot o paskui laužyt.

usa

usa portretas
Ateina sunkūs laikai.

KT gana ilgai darbavosi Kūris

KT gana ilgai darbavosi Kūris portretas
Ar matėte Kūrio seserį? Ar žinote, kokios jie tautybės? O kiti, ne tik šiame, bet kituose LR teismuose, prokuratūrose? Kaip atrodo jų seserys, dukros ir motinos? O žmonas jų matėte? Ar aiškiau? Kol nebus išžudyti šitie išsigimę žydai, viešinami visokios jų sprendimų, nutarimų Ar teisminių nagrinėjimo išvados yra tas pats kaip kaimo viešame tualete išmatomis užrašytas šūkis Žydas yra kiaulė.

Galerijos

Daugiau straipsnių