Dalyvauti referendume ir prezidento rinkimuose registravosi 48 tūkst. užsienio lietuvių

Grįžti į straipsnį

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Reikia patikrinti tuos užsiregistravusių sąrašus , gal ten pilna tokių , kurie jau atsisakę LIETUVOS PILIETYBĖS , bet tyliai tyri lietuvos pasus

Komentaras tv

Komentaras tv portretas
Aiškina su advokatė Meškauskaitė,kas per referendumas ir sako ,kad tauta atiduoda teisę keisti konstituciją,be tautos referendumų ir dar neaišku kokį straipsnį keis seimas

O aš VRK jau nepasitikiu

O aš VRK jau nepasitikiu  portretas
apie šios kadencijos VRK , o mūsų laikia treji rinkimai ! Seniai galvoju , konservatorės premjerės Šimonytės Vyriausybė - pati blogiausia nuo Nepriklausomybės atgavimo, liberali seimo dauguma neturinti atsakomybės už neva " darbus " Lietuvai ! VRK nesijaudino dėl Šimonytės rinkiminių parašų surinkimo per kelias valandas , ir dabar " nieko tokio " ! ? Nutekinta info su žmonių informacija , kuri SAUGOMA ĮSTATYMO ! Valstybėje, kurioje svarbūs žmonės - rinkėjai , ATSISTATYDINTI net nereikėtų prašyti . O kas galėtų dabar mane įtikinti , kad ta nuteista info nebus panaudota rinkimų metu , tam kuriems " laimėti reikia " ? Nepasitikiu .

visi

visi portretas
tie 48000 - tai dviveidžiai tipai, iš tolimų užjūrių garsiai sekmadieniais giedantys apie meilę Tėvynei, dalyvaujantys rinkimuose???? ir gyvenantiems Lietuvoje bandantys nurodinėti ką rinkti ir kaip tvarkytis.

Valdantieji stumia pataisą

Valdantieji stumia pataisą portretas
Nuo mūsų priklauso, ar šitie "naudos lietuviai" už Tėvynėje likusius, sugebės pakeisti Konstitucijos 12 str. Todel akcentuokime, agituokime Prezidento rinkimų dieną Referendume klausimu žymėdami NE. Jį reikia užbraukti. Būtent NE...Jokių dvigubų, jokių daugybinių.

Nederetu

Nederetu portretas
rinkti valdzias ne savo saliai!

Galerijos

Daugiau straipsnių