A. Blinkenas atvyko į Izraelį

JAV valstybės sekretorius Antony‘is Blinkenas antradienį atvyko į Izraelį, kad paragintų Gazos Ruože paskelbti labai laukiamas paliaubas tarp Izraelio pajėgų ir „Hamas“ smogikų.

A. Blinkenas, kuris šiuo metu keliauja po regiono šalis, prieš tai Amane pareikalavo, kad „Hamas“ priimtų pasiūlymą dėl galimybės nutraukti ugnį ir paleisti įkaitus, kuriuos ši grupuotė laiko palestiniečių teritorijoje nuo karo pradžios spalio 7 d.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

JAV pasielgė kiauliškai

JAV pasielgė kiauliškai portretas
Neseniai JAV ir Šveicarija vetavo Palestinos valstybę Jungtinėse Tautose. Ar suprantate? Būtent Palestinos istorinėse žemėse jų vietiniai ir teisėti gyventojai negavo valstybingumo ir praktiškai mažai ginkluoti buvo palikti žydų bombardavimui ir išžudymui. Izraelis vėl pranešė, kad tęs bombardavomą. Ko Blinkenas ten vyksta? Blynų su varške pas žydes paėst? Nieko nebus su tais JAV ir žydų suautėjimais. Iranas turi tiesiog organizuoti visų žydžių, pusžydžių, net viena šešioliktąja žydžių išžudymą. Ir nedaryti klaidų. Sunaikinti ir žydų embrionus užšaldytus. Eksperimentas nepavyko. Žydės yra gyvuliai. Tai nėra žmonės. Ir būti žmonių bendruomenėse bei tuo labiau turėti valstybę negali. Žmonija privalo išsivalyti nuo žydų. Šį kartą galutinai.

ogi

ogi portretas
visi blyn tarnauja 1 /valdovui/ is pragro /musu/ kgb blyn nusipelne/ euroblyn statuso ir kiaukiancios kalytes /buldogui suurzgus/ scenariju slykstu tik deja apgailetyna nes ne visi logiskai masto ir tam ner laiko ir sveikatos po sunkiu darbu gesianciu bedarbyste 1 tik uz minti nieko neizeidziant daugiskaitos forma kaip ta atliko valinsky ir nieko nes sis /lygesnis/ tarp lygiu o meniniai gabumai ne is /sielos/ nes matome kam jie visi tarnauja 2 nuo 1 velnio kurio nekencia visi padorus zmones -;;-;;-;;-
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių