M. Skuodis Saudo Arabijoje kvies plėtoti transporto jungtis

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministras Marius Skuodis išvyko darbo vizito į Saudo Arabiją, kur su šios šalies ministrais, pareigūnais ir verslo atstovais aptars bendradarbiavimo galimybes transporto ir logistikos srityse, dalyvaus Pasaulinės pašto sąjungos neeiliniame kongrese.

Vizito metu numatomi M. Skuodžio susitikimai su Saudo Arabijos transporto, investicijų ministrais, Arabijos prekybos rūmų tarybos pirmininku ir informacinių ir ryšių technologijų viceministru, pranešė ministerija.

Ministro vadovaujama delegacija taip pat lankysis Karaliaus Abdullah jūrų uoste, Džedos jūrų uoste ir susitiks su Karaliaus Abdullah Ekonominio miesto vadovais.

Ministras kartu su pristatys Lietuvos susisiekimo sektorių ir jo galimybes, kvies plėtoti transporto jungtis ir bendradarbiavimą jūrų transporto, susisiekimo oru ir logistikos srityse.

Be to, M. Skuodis dalyvaus Saudo Arabijos sostinėje Rijade vyksiančiame Pasaulinės pašto sąjungos neeiliniame kongrese, kurio metu susitiks su organizacijos generaliniu sekretoriumi Masahiko Metoki bei pasisakys pašto sektoriaus tvarumo tematikai skirtoje pranešėjų diskusijoje.

Viešėdamas Saudo Arabijoje, Pasaulinės pašto sąjungos Neeilinio Kongreso metu, M. Skuodis taip pat susitiks su Izraelio komunikacijų ministru, vietos lietuvių bendruomenės atstovais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onė

Onė portretas
Dar tik du komentarai,o viskas pasakyta.pritariu

Koks tau transportas.?

Koks tau transportas.? portretas
Kokie keliai LT ubage tu.Kas su tavim gali bendradarbiauti ????Maziau lakstykit ir pinigus taskykit kurių ir taip visur trūksta.

:)))

:))) portretas
skuodai, tu tik prienu kelia sutvarkyk, turiste veltedziaujantis
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių