Skaudžią netektį išgyvenanti A. Tamulytė pasidalijo jautriu įrašu: lauksiu tavęs visą gyvenimą

  • Teksto dydis:

Sielvarto dėl mamos Danutės Dirginčiūtės-Tamulienės netekties neslėpė velionės dukra, garsi aktorė Aurelija Tamulytė.

Žinoma aktorė į feisbuko paskyroje pasidalijo širdį veriančiu įrašu.

„Mamyte mano, širdies gabalėli... Ištrūkęs klyksmu ir rauda iš krūtinės... Ten, liks tuščia... Lig pačios pabaigos. 

Nieks nepakeis Tavęs, nieks nemokės taip dainuoti. Lyg oštų jūra. Atskrisk pas mane alyvoms žydint, tavo mylimiausioms alyvoms... 

Aš lauksiu, lauksiu visą savo gyvenimą, kol mane pasiimsi. Tiems skrydžiams... Ir vėl mokysi, kaip mažą žuvėdriuką kilti. Savo Auruski.

Lauksiu Tavęs visą gyvenimą. Tu mano Karalienė, mano gėris, mano angelas. Šiandien palikai mane vieną eiti šios žemės keliais. Mano visas pasauli. Plyšta širdis. Skriski į savo aukštį. Į savo dangų. Iš kur matysi mus su tėčiu. Ir vėl visi suspausim kumštukus“, – sielvarto ir apmaudo dėl mamos netekties neslėpė A. Tamulytė.

Primename, kad žinią apie  Kauno valstybinio muzikinio teatro solistės, operetės primadonos D. Dirginčiūtės-Tamulienės mirtį, pirmadienį pranešė teatras.

Primadona anapilin iškeliavo po sunkios ligos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rūtenis

Rūtenis portretas
Perskaičiau Aurelijos Tamulytės tekstą Mamai ir net kvapą užėmė- jos tekstas iš pačios dūšios, iš nesuvaidintos meilės, iš Dangaus ir didelės erudicijos ir tokie tekstai negimsta iš niekur, o atsineštas dargi iš protingų protėvių ir po ląstelę perduotas Aurelijai. Jai linkiu visgi pabandyti kentėti saikingai, nes niekas nedingo, Mama nugyveno gražius ir pilnatvės pilnus metus, o svarbiausia užaugino protingą dukrą, kurios tekstą perskaitęs- pakyli.

as

as portretas
jau senai mociute,bet kartais atrodo,kad as viena nes nera mamos nors protu suvokiu,kad jos ir neturi buti,gi tuoj manes nebus,bet truksta ir tiek

Nuoširdžiausia

Nuoširdžiausia portretas
užuojauta netekus mamos. Aš atsigavau tik po metų, bet ilgesys taip ir liko.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių